~I - Heart - U~

Tuesday, March 9, 2010

~PAPA!!! Happy birthday!!~

PAPA???...Bukan ABAH ke???...Saya dah tukar dah..sebab apa tau?? Bila panggil PAPA, macam sedap je bunyi...(Padahal, nak bodek ni NAK MINTA DUIT!!!..*HEAD BOWED*).bahahahaha....Tak kira PAPA ke...ABAH ke...DADDY ke....ABI ke....ayah saya tetap ayah saya!! hihii..(T_t)

Nama ABAH saya ENCIK AMER BIN HARON....Abah orang Melaka...Abah lahir 8 Mac 1955...Abah..(Asal starting abah je setiap ayat nih???...bahahaha...tak dapat dipastikan kenapa)....hihii..
My ABAH!!!...I much look like ABAH kan??? (tulis dengan berharap MAK tak kecik hati....hihihi)

ABAH dah 55 tahun ni....Wish untuk ABAH---v
::Wish you happiness and longevity (macam iklan Mc Donald je)::
::Harap2 dapat cepat2 pergi haji::
::Jaga kesihatan tu baik2::
Emak saya!!!
Ececeh MAK...
Mulakan dengan Bismillah...
Mr. MUK...VS....Ms.RUS..!!!
GEMUK DUA!!
GEMUK DUA dengan makanan nya...kenapa makanan??..kenapa bukan makanan2??...sebab ada satu je makanan die okeh!!!
GEMUK DUA enjoying her food...lovely!!!

To those my siblings yang tak ada dalam picture ni, tak apa...We'll plan for birthday bash later okeh...Later or sooner, it WILL!!!..

6 comments:

AuraFIza said...

Happy BIRTHDAY, Abah!!

Ngeee~

Romantik la ur parent. I likeee!

Lil'_mya_diaries said...

bapak aku dah malu2 kne cium tuh...

q-nizam said...

makan kat mane 2 intan?

hentakbelipat said...

sweetnye ur parent...2 thumbs up!!!

Syuhada said...

Kak Intan, dari dulu lagi jeles je tengok encik amer dgn puan badariah. Romantik gila ok hihihi. Depan syu pun diorang romantik2.

Lil'_mya_diaries said...

yeke syu....akak lak yang malu..bahahah...
hentakbelipat::..whoaa..new fren..i love ur blog..!!!..adore much!!hihihi..
ejum::aku mkn kat traffic lite kat ngan telekom tu la..satu je kedai kat situ..tp nice..thai food la..