~I - Heart - U~

Wednesday, March 10, 2010

~Kimia - By Melda Ahmad~

Hurm...Since ramai juga la kawan2 saya yang tanya lagu apa yang nyanyi sorang2 kat blog saya ni kan....Lagu ni tajuk dia Kimia by Melda Ahmad...I LOVE THIS SONG AND LYRICS TOO!!!..

~~KIMIA by MELDA AHMAD~~

Aku mula jatuh hati kepadamu
Setelah kau kata cinta padaku
Masing-masing dulu punya pasangan
Akhirnya kita bersama
Pertama kali kita bersua bertentang mata
Terasa ada kimia di antara kita

Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby i love you
Kau cairkan hatiku

Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu

Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu
Kau seru akulah pelangi cintamu

OKEH....TENGOK LIRIK NI....DAN KITA NYANYI SAMA-SAMA!!! (lantak la orang nak cakap apa kan...yang penting kita HAPPY!!!)... 

4 comments:

q-nizam said...

bile ko nak post video ko main gitar n nyanyi lagu ni..plz intan..ahaha

Lil'_mya_diaries said...

ala..sat g ko gelak lak weh..aku baru je berjinak2..lum terror g...

q-nizam said...

xpe2...msti power pnya..aku xkan gelak..malah memberi support dari belakang..dont worry..cepat2 tau upload..

Lil'_mya_diaries said...

baik!!~~