~I - Heart - U~

Tuesday, March 9, 2010

~Genius Khaleefa Kindergarten~

I was assigned by my cousin (Kak Arid) to handle her Genius Khaleefa kids last week (Sebab teacher dia cuti).....Guess what???...Yeah...1st thing came across to my mind---->...Gosh, no internet access!!..(Matilah ikan saya kat fishville!!)...bahahaha...banyak2 perkara, tu la yang pertama sekali dititik beratkan!!!...Aduy bahasa...hihihiihihi

I thought it really easy to handle kids rather than adult because of kids ni tak tau sangat nak bercakap kan,....Jangan berfikiran seperti itu!!!...JANGAN...SUMPAH it quite hard to hadle okeh!!!....I love kids and normally kids will love me too!!...(Bila baby tu tak nangis la bila saya amek la kan!!!...hihihi)...

It was hectic week for me but quite fun!!! SUMPAH!!!..Intan kena jaga budak 4tahun...Comel2 sungguh diaorang tuh....Apa yang penting and I learned from them---> MATA DIAORANG SANGAT CANTIK DAN SANGAT JUJUR!!!...BETUL....Mata diaorang sangat jujur bila tanya Intan apa yang diaorang nak tahu....I LOVE THEM...

Pagi2 diaorang dah datang...muka semua toya2 je...bahahha..termasuk la dengan muka Teacher Intan dia tuh!!!
Yeah...Intan tak tahu nak suruh diaorang buat apa....bagi paper work,suruh diaorang color je...
He is Iyad!!!...Kid yang paling Famous Amous and paling la sangat2 nakal...hihihi
Pagi kedua Intan datang tadika nak sambut budak2 ni waktu pagi, rupanya makhluk2 ini dah datang dulu....Ada la dalam 5 ekor...Cinta 3 segi pun ada tau...!!(Musim mengawan kot..)
Great Teacher Intan Syafinaz !!!!.Tak boleh blah!!..bahahhaa
Ni la jadinya kalau hp di tangan kanak2..
Iyad and Marsya..(Marsya is my niece)..
Bersama Teacher Intan okeh!!!..

I admit I ---> cheated...(*HEAD BOWED*)....Sangat sedih bila nak berpisah dengan diaorang....Even 4hari but gave me lotta experiences...Thanks to Kak Arid....and till kat rumah pun Marsya (Niece) still call me Teacher Intan not Auntie Intan okeh!!!...(*__*)

2 comments:

q-nizam said...

wow i want you to be my teacher..ehehe..xku sngka...

Lil'_mya_diaries said...

ko jgn memandang aku yang rendah ni ejum..akan ku siat2 daging ko hingga tgl tulang..then---> wat sup pun sodap!!!