~I - Heart - U~

Sunday, February 28, 2010

~Sepetang di MUAR!!!~

MUAR????....Ye...Betul....Jangan gosok mata anda!!...bahahaha.....Abah yang bawak okeh!!!...Sebenarnya pergi BP anak kawan abah kawin, pastu tiba2 abah salah jalan sampai la ke Muar....dup dap...dup dap....!!!

Si emak pula dengan bangga menyelesaikan masalah sesat ni dengan berhemat....Si emak menyarankan nak makan mee bandung Muar la pulak...tapi tak tahu la mee bandung Muar yang paling best kat mana....last2 lepak kat Tanjung je...I then called a friend of mine, she told me mee bandung paling best kat Bentayan....takpela....dah terduduk kat Tanjung....maybe next time la ye....

This entry specially for my sis, Dyana....bahahahaha.....Sorry la Ude, kiteorang akan wat Ude panas hati ngan adegan-adegan yang bakal kau tonton!!!!...bahahahaha....JANGAN JELES!!!...

 
Tak caye ke ni Muar??...tanya orang Muar la kan...bahahhaa
Nak capture masjid tu tapi jauh sangat lar...
 
Mereka ini sangat tinggi okeh!!!
Patutnya berempat...jadi bertiga la pulak...hihihi
 
Masih mencari maksud sebenar M.S.R nih..
Dipaksa...terpaksa...
 
Nak masuk gak!!...tak kire!!
Okeh Dyana.....Jangan panas lagi...ada yang lagi panas selepas ini...bahahaha...


 
Apa tuh???Bukan cincin...hihihi...yang nak masuk mulut tuh..
Ada lagi....hihihi
 
Dah nampak tak apa nih???
Come closer...and ...closer...
 
GULA KAPAS LAH UDE!!!!
Mak beli pun sebab teringatkan hang, tapi kiteorang yang dapat makan...at least mak tetap ingat kat hang tau!!!...SEDIH TAU!!! (ayat dramatic hang la..)

BAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA......(drolling)

3 comments:

Syuhada said...

HAHAHA. Diyana going mad for sure after read this blogpost. Rilex Diyana.. rilex ;p

q-nizam said...

kim salam adik..hahaha

Lil'_mya_diaries said...

bahahah..bukan ngamuk lagi syu...tgk la comment die..bahahhaa...

ejum:: aku jwbkan..wsalam..bahaha