~I - Heart - U~

Tuesday, February 9, 2010

~Hari Yang Memilukan~

Bagaikan rasa tertusuk duri yang tajam......Hari ini hari yang sedih bagi Intan....wua..wua....Handphone kesayangan saya telah jatuh....Gedebuk...!!!...I then picked up the hp, and........the skrin blank!!!......

 
Abaikan manusia itu...hihihihi...nampak tak hp saya tuh???...Hurm....sedih!!!
Lately, memang tengah memikirkan untuk tukar Hp...tapi kewangan tak mengizinkan diriku...Tetapi memandangkan lagi 10 hari menjelang 'keputerian'ku, maka dengan ini Intan dengan berbesar hatinya akan meminta hadiah Hp dari Mak and Abah saya yang cool!!...(bahahaha....kena puji2an nih)...




Updated::

Haish.....Macam mana mau mesej sama itu Angsa Kejam meyh????....bahahaha...Terpaksa la guna hp lama2 tu....Sorry guys for the unanswered calls and messages yah!!!....

5 comments:

Mohd Qhairul Nizam said...

nanti aku bagi ko hadiah..ko jgan risau... tapi through facebook je lar eh..hehe

Lil'_mya_diaries said...

ces...mane kedai nk baik hp y murah eh??..hp aku k850i...aku nk repair murah..then,aku nk jual..mau angkat lain lah...even syg tp kamera aku 5mp...dulu pnh repair,apek tu tukar kamera aku kot,dah jd xcntik

Mohd Qhairul Nizam said...

mane lar aku tau..stakat ni aku xpenah ada pngalaman repair tepon...

Lil'_mya_diaries said...

ceh...xpe..aku nk beli tepon baru je nih....hihihi

Mohd Qhairul Nizam said...

kalau nak beli..tolong beli dua kan dua ok!